Ministry of Road Transport & Highways
Shri Nitin Gadkari inaugurates and lays foundation stone for 26 National Highway Projects worth Rs.17,500 Crore in Guwahati, Assam
31 OCT 2023 4:22PM by PIB Delhi
The Union Minister for Roads Transport and Highways, Shri Nitin Gadkari inaugurated and laid the foundation stone for 26 National Highway Projects with an investment of more than Rs. 17,500 Crore in Guwahati, Assam today. The Union Minister of State for Roads Transport and Highways, General Shri VK Singh, the Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma, State Cabinet Ministers, Member of Parliaments, MLAs, and NHIDCL officials were also present on the occasion.
The Dibrugarh-Tinsukia-Ledo project aims to enhance interstate connectivity between Upper Assam and Arunachal Pradesh, boost strategic presence, and promote trade and tourism. The Silchar to Lailapur section will connect the Barak Valley with Mizoram, fostering socio-economic growth. NH-515 in Dhemaji District will improve connectivity between North Assam and Arunachal Pradesh.
NH-137 will enhance connectivity in the Dima Hasao Region and provide an alternate route to Western Manipur. The Paikan to Guwahati Airport section will facilitate the Multi-Modal Logistics Park in Jogighopa. Additionally, the construction of new bridges will alleviate congestion and enhance trade, tourism, and socio-economic progress in the region.

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
শ্রী নিতিন গাদকরিনা অসামগী গুৱাহাতিদা লুপা করোর ১৭,৫০০ রোমগী নেসনেল হায়ৱেজ প্রোজেক ২৬ শঙ্গাখ্রে অমসুং উরেপ-উয়ুং তমখ্রে
31 OCT 2023 4:22PM by PIB Imphal
ঙসি রোদস ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী নিতিন গাদকরিনা অসামগী গুৱাহাতিদা লুপা করোর ১৭,৫০০ রোমগী নেসনেল হায়ৱেজ প্রোজেক ২৬ শঙ্গাখ্রে অমসুং উরেপ-উয়ুং তমখ্রে। থৌরম অদুদা রোদস ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজগী রাজ্য মন্ত্রী জেনেরেল শ্রী ভি.কে সিংহ, অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্তা বিশ্বা শর্ম্মা, রাজ্যগী কেবিনেত মিনিস্তরশিং, এম.পিশিং, এম.এল.এশিং অমসুং এন.ঐচ.আই.দি.সি.এলগী ওফিসিএলশিং শরুক য়াখি।
দিব্রুগর-তিনসুকিয়া-লেদো প্রোজেক্না অপ্পর অসাম অমসুং অরুনাচল প্রদেস অনিগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিন, ললোন-ইতিক অমসুং তুরিজম ফগৎহন্নবা পান্দম থম্লি। সিলচরদগী লিলাপুর সেক্সন্না বরাক ভেল্লি অমসুং মিজোরম শম্নগনি অমসুং শেন-থুমগী ফিবম চাউখৎকনি। এন.ঐচ-৫১৫না ধেমাজি জিলাদা অৱাং থংবা অসাম অমসুং অরুনাচল প্রদেস অনিগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিন ফগৎহনগনি।
এন.ঐচ-১৩৭না দিমা হাসাওদা চৎথোক-চৎশিনগী খুদোংচাবা হেনগৎহনগনি অমসুং নোংচুপ থংবা মনিপুর য়ৌনবা অতোপ্পা লম্বী অমা লৈরগনি। পাইকানদগী গুৱাহাতি এয়পোর্ত য়াওবা শরুক অসিনা জোগিঘোপাদা মল্তি-মোদাল লোজিস্তিক্স পার্কতা খুদোংচাবা পীগনি। মসিগী মথক্তা, অনৌবা থোংশিং শাবা অসিনা গারি চিনবা হন্থহনগনি অমসুং লমদম অসিদা ললোন-ইতিক, তুরিজম অমসুং শেন-থুম চাউখৎহনগনি।