Prime Minister's Office
PM congratulates Raman Sharma for winning gold in men's 1500m T-38 event at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Raman Sharma for winning a gold medal in the men's 1500m T-38 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised Sharma's determination.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Raman Sharma for his remarkable victory in the Men's 1500m T-38 event at the Asian Para Games.
His unwavering determination and speed have earned this great success. Best wishes for the endeavours ahead."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রামন শর্মবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী 1500m T-38 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 5:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রামন শর্মবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী 1500m T-38 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না শর্মগী অচেৎপা ফিরেপপুসু শিংথাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"রামন শর্মবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপাগী 1500m T-38 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী হনবা লৈতবা অচেৎপা ফিরেপ অমসুং খোঙজেলনা মায় পাকপা অসি পুরকখিবনি। তুংদা লাক্কদবশিংদসু মায় পাকপা ওইরসনু।"