Prime Minister's Office
PM congratulates Raman Sharma for winning gold in men's 1500m T-38 event at Asian Para Games
27 OCT 2023 5:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Raman Sharma for winning a gold medal in the men's 1500m T-38 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised Sharma's determination.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Raman Sharma for his remarkable victory in the Men's 1500m T-38 event at the Asian Para Games.
His unwavering determination and speed have earned this great success. Best wishes for the endeavours ahead."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ টি-৩৮ প্ৰতিযোগিতাত স্বৰ্ণ জয় কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰমন শৰ্মাক অভিনন্দন জনায়
27 OCT 2023 5:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত পুৰুষৰ ‘১৫০০ মিটাৰ টি-৩৮ প্ৰতিযোগিতা’ত সোণৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ৰমন শৰ্মাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ শৰ্মাৰ সংকল্পকো প্ৰশংসা কৰিছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"এছিয়ান পেৰা গে’মছ’ত পুৰুষৰ ‘১৫০০ মিটাৰ টি-৩৮ প্ৰতিযোগিতা’ত উল্লেখনীয় বিজয়ৰ বাবে ৰমন শৰ্মাক অভিনন্দন জনাইছোঁ।
তেওঁ অটল সংকল্প আৰু গতিৰ বাবেই এই বৃহৎ সফলতা অৰ্জন কৰিছে। আগন্তুক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"