Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal win in Club Throw - F51 Asian Para Games event by Pranav Soorma
23 OCT 2023 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pranav Soorma on winning the Gold medal in Club Throw - F51 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Pranav Soorma on the prestigious Gold Medal win in the Club Throw - F51 Asian Para Games event. His determination and resilience have made India proud. May he keep soaring to new heights of success.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্স ইভেন্তকী ক্লব থ্রো – F51 দা প্রনভ সুরমানা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 5:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ গী ক্লব থ্রো – F51 ইভেন্ততা প্রনভ সুরমানা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা x দা পোস্ত তৌখিঃ
" এসিয়ন পেরা গেম্স ইভেন্তকী ক্লব থ্রো – F51 দা প্রনভ সুরমানা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী অচেৎপা ৱাখল্লোন অমসুং হনবা লৈতনা হোৎনবনা ভারতপু চাওথোকচহল্লে। মাই পাকপগী অনৌবা পনখৈ ফংবা ওইরসনু।"