Prime Minister's Office
PM congratulates Monu Ghangas on winning Bronze medal in Men's Shot put F11 event at Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Monu Ghangas on winning Bronze medal in Men's Shot put F11 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Incredible Bronze by Monu Ghangas in Men's Shot put F11 event. His achievement is truly inspiring. All the hard work and dedication has paid off. India is truly elated.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ ପୁରୁଷ ଶଟ୍ ପୁଟ୍ ଏଫ୍ ୧୧ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ମୋନୁ ଘଙ୍ଗାସଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
23 OCT 2023 1:16PM by PIB Bhubaneswar
ଚୀନ ହାଙ୍ଗଝୌରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ ପୁରୁଷ ଶଟ୍ ପୁଟ୍ ଏଫ୍ ୧୧ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ମୋନୁ ଘଙ୍ଗାସଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ପୁରୁଷ ଶଟ୍ ପୁଟ୍ ଏଫ୍ ୧୧ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ମୋନୁ ଘଙ୍ଗାସଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ହାସଲ । ତାଙ୍କ ଉପଲବ୍ଧି ବାସ୍ତବରେ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ । ସବୁ ପରିଶ୍ରମ ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ରଙ୍ଗ ଭରିଦେଇଛି । ଭାରତ ବାସ୍ତବରେ ବେଶ୍ ଉତ୍ସାହିତ ।’