Ministry of Information & Broadcasting
Special Campaign 3.0 is progressing smoothly in Ministry of Information & Broadcasting to meet the targets.
19 OCT 2023 4:50PM by PIB Delhi
The Special Campaign 3.0 is progressing smoothly in Ministry of Information & Broadcasting and its subordinate /attached offices located in various parts of the country. So far 366 outdoor campaigns have been conducted and 592 spots have been cleaned. 5095 kilograms of scrap has been disposed off. 13541 physical files have been reviewed, 941 e-files have been identified for closing, 13 pending references from MPs have been disposed off including other activities. The targets of pending Grievances and appeals for the Campaign period have already been disposed of.
The Ministry is actively using social media and others platforms for publicity of the efforts in the campaign. More than 300 Tweets have been posted/re-posted till 2nd Week of the campaign through the official social media handle of the Ministry including through other mediums to promote awareness and spread the message of Swachhata.
Sample pictures of spots cleaned (Before& After) and Social media posts are below:-
Before
After

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
পান্দমশিং ফংনবা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়দা স্পিসিয়েল কেম্পেন 3.0 অপনবা লৈতনা চত্থরি
19 OCT 2023 4:50PM by PIB Imphal
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয় অমসুং লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা শরুকশিংদা লৈরিবা মসিগী সবওর্দিনেত / এতেচ ওফিসশিংদা স্পিসিয়েল কেম্পেন 3.0 অপনবা লৈতনা চত্থরি। হৌজিক ফাওবদা আউতদোর কেম্পেন 366 অমসুং স্পোৎ 592 শেংদোকখ্রে। স্ক্রেপ কিলোগ্রাম 5095 দিস্পোজ তৌখ্রে। ফিজিকেল ফাইল 13541 রিভ্যু তৌখ্রে, ক্লোজিংগীদমক ই-ফাইল 941 মশক খংদোক্লে, অতোপ্পা এক্তিবিতীশিং য়াওনা এম.পি.শিংদগী পেন্দিং রিফরেন্স 13 দিস্পোজ তৌখ্রে। কেম্পেন চত্থরিঙৈ মনুংদা পন্দুনা লৈবা গ্রিভান্সেস অমসুং অপীলশিং লোইশিন্নবা পান্দমশিং হান্ননা পাংথোকখ্রে।
মন্ত্রালয়না কেম্পেনদা হোৎনরিবশিংগী পব্লিসিতীগীদমক সোসিয়েল মেদিয়া অমসুং অতোপ্পা প্লেতফোর্মশিং এক্তিব ওইনা শিজিন্নরি। স্বচ্ছতাগী পাউজেল শন্দোক্নবা অমসুং এৱার্নেস প্রমোত তৌনবগীদমক অতোপ্পা মেদিয়মশিং য়াওনা মন্ত্রালয়গী ওফিসিয়েল সোসিয়েল মেদিয়া হেন্দলগী থোংদা কেম্পেনগী অনিশুবা চয়োল ফাওবদা ত্বীত 300 হেন্না পোস্ত/রি-পোস্ত তৌখ্রে।
স্পোতশিং শেংদোকপা (মমাং অমসুং মতুং) অমসুং সোসিয়েল সোসিয়েল মেদিয়া পোস্তশিংগী সেম্পল পিকচরশিং মখাদা লৈরে:-
মমাং
মতুং