Prime Minister's Office
Prime Minister praises Aditi Ashok for winning Silver in Women’s Individual Golf
01 OCT 2023 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra expressed happiness over winning of Silver medal in Women’s Individual Golf by Aditi Ashok at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Elated by the performance of @aditigolf, who brings home the prestigious Silver Medal in the Women's Individual event at the Asian Games. Her focus and dedication is laudatory. Wishing her the very best for her future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী ইন্দিবিজুএল গোল্ফতা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অদিতি অশোক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:16PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী ইন্দিবিজুএল গোল্ফতা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অদিতি অশোক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা নুপীগী ইন্দিবিজুএল গোল্ফতা সিলভর মেদল ফংলক্তুনা @aditigolf গী পর্ফোমেন্সনা হরাওবা ফাওহল্লে। মহাক্কী কৎথোকপা অমসুং পুক্নিং চঙবা অসি থাগৎনিঙাইনি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।