Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal by Squash Men's Team at Asian Games 2022
30 SEP 2023 6:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Squash Men's Team of Saurav Ghosal, Abhay Singh, Harinder Sandhu and Mahesh Mangaokar on winning the Gold medal at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Squash Men's Team of the talented Saurav Ghosal, Abhay Singh, Harinder Sandhu and Mahesh Mangaokar on a spectacular victory at the Asian Games and bringing home the coveted Gold Medal. This effort will inspire so many young athletes to pursue sports and excel in it. India is delighted!

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ୨୦୨୨ରେ ସ୍କ୍ୱାସ୍ ପୁରୁଷ ଟିମ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
30 SEP 2023 6:15PM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଝୌରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ୨୦୨୨ରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବା ସ୍କ୍ୱାସ୍ ପୁରୁଷ ଟିମର ସୌରଭ ଘୋଷାଲ, ଅଭୟ ସିଂ, ହରିନ୍ଦର ସାନ୍ଧୁ ଏବଂ ମହେଶ ମାଙ୍ଗାଓକରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ଚମତ୍କାର ବିଜୟ ଏବଂ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ହାସଲ ପାଇଁ ଆମ ସ୍କ୍ୱାସ୍ ପୁରୁଷ ଟିମ୍ର ପ୍ରତିଭାବାନ ସୌରଭ ଘୋଷାଲ, ଅଭୟ ସିଂ, ହରିନ୍ଦର ସାନ୍ଧୁ ଏବଂ ମହେଶ ମାଙ୍ଗାଓକରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଏହି ପ୍ରଦର୍ଶନ ଯୁବ ଆଥଲେଟମାନଙ୍କୁ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ଆଗକୁ ବଢ଼ିବା ଏବଂ ଉତ୍କୃଷ୍ଟତା ହାସଲ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରେରିତ କରିବ । ଭାରତ ବହୁତ ଖୁସି ।’