Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal by Squash Men's Team at Asian Games 2022
30 SEP 2023 6:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Squash Men's Team of Saurav Ghosal, Abhay Singh, Harinder Sandhu and Mahesh Mangaokar on winning the Gold medal at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Squash Men's Team of the talented Saurav Ghosal, Abhay Singh, Harinder Sandhu and Mahesh Mangaokar on a spectacular victory at the Asian Games and bringing home the coveted Gold Medal. This effort will inspire so many young athletes to pursue sports and excel in it. India is delighted!

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী ইসক্বাস তিম্না সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
30 SEP 2023 6:15PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী ইসক্বাস তিম্না সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তিমগী সৌরব ঘোসা, অভে সিংহ, হরিন্দর সন্ধু অমসুং মহেস মঙ্গাওকর থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী নুপাগী ইসক্বাস তিমগী হৈথোই-শিংথোইরবা সৌরব ঘোসা, অভে সিংহ, হরিন্দর সন্ধু অমসুং মহেস মঙ্গাওকরনা এসিয়ান গেমসতা মাইপাক্তুনা সনাগী মেদল পুরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। থবক অসিনা নহা ওইরিবা শান্নরোয় কয়া শান্নবদা মাইপাক্নবা পুক্নিং থৌগৎলগনি। ভারত হরাওরে!