Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah congratulates Prime Minister Shri Narendra Modi on being conferred with the prestigious 'The Grand Cross of the Order of Honour' in Greece
Bridging societies, connecting hearts, and uniting nations with his unique statesmanship, Prime Minister Shri Narendra Modi Ji has earned one honor after another from different countries
Every accolade that Modi Ji receives from a country is an honor for every citizen of our nation, these awards enhance the nation's pride
My heartfelt congratulations to Modi Ji on being conferred with the prestigious 'The Grand Cross of the Order of Honour' in Greece
25 AUG 2023 6:01PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has congratulated Prime Minister Shri Narendra Modi on being conferred with the prestigious 'The Grand Cross of the Order of Honour' in Greece.
In his tweet, Home Minister said “Bridging societies, connecting hearts, and uniting nations with his unique statesmanship, Prime Minister Shri Narendra Modi Ji has earned one honor after another from different countries. Every accolade that Modi Ji receives from a country is an honor for every citizen of our nation. These awards enhance the nation's pride. My heartfelt congratulations to Modi Ji on being conferred with the prestigious 'The Grand Cross of the Order of Honour' in Greece.
https://x.com/amitshah/status/1695039441751126276?s=48&t=TYQpZk9GYbxE_Un686FYnA

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু গ্রীসতা য়াম্না লেমজনিংঙাই ওইরবা ‘দ গ্রান্দ ক্রোস ওফ দ ওর্দর ওফ ওনর’ অসিগা লোইননা ইকাইখুম্নরকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি
খুনাইশিং শমজিন্নহনবা, থমোইশিং শম্নহনবা অমসুং মহাক্কী তোপ-তোপ্পা স্তেতসমেনশীপ অদুগা লোইননা লৈবাকশিংবু অমত্তা ওইনা পুনশিন্নহনবা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা তোঙান-তোঙানবা লৈবাকশিংনা মনা-মথুম পীদুনা মথং-মথং অমগী মথংদা অমনা ইকাইখুম্নবা কয়া পুরকখি
মোদী জীনা অতোপ্পা লৈবাক অমদগী ফংলকপা মনা-মথুম, মিংচৎ খুদিংমক ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নাগ্রিক খুদিংমক্কীদমক্তা য়াম্না চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মওংদা ইকাইখুম্নবীবনি, মসিগী মনা-মথুমশিং অসিনা লৈবাক অসিবু হেন্না চাউথোকহল্লি
গ্রীসতা য়াম্না লেমজনিংঙাই ওইরবা ‘দ গ্রান্দ ক্রোস ওফ দ ওর্দর ওফ ওনর’গা লোইননা ইকাইখুম্নবীবা অসিদা মোদী জীবু ঐহাক্না থমোই শেংনা থাগৎপা ফোংদোক্লি
25 AUG 2023 6:01PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম অমসুং কোওপরেশন মিনিস্তর, শ্রী অমিত শাহনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু গ্রীসতা য়াম্না লেমজনিংঙাই ওইরবা ‘দ গ্রান্দ ক্রোস ওফ দ ওর্দর ওফ ওনর’ অসিগা লোইননা ইকাইখুম্নরকখিবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি।
মহাক্কী ত্বীত্তা, হোম মিনিস্তরনা হায়খি “খুনাইশিং শমজিন্নহনবা, থমোইশিং শম্নহনবা অমসুং মহাক্কী তোপ-তোপ্পা স্তেতসমেনশীপ অদুগা লোইননা লৈবাকশিংবু অমত্তা ওইনা পুনশিন্নহনবা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীনা তোঙান-তোঙানবা লৈবাকশিংনা মনা-মথুম পীদুনা মথং-মথং অমগী মথংদা অমনা ইকাইখুম্নবীবা কয়া পুরকখি। মোদী জীনা অতোপ্পা লৈবাক অমদগী ফংলকপা মনা-মথুম, মিংচৎ খুদিংমক ঐখোয়গী লৈবাক অসিগী নাগ্রিক খুদিংমক্কীদমক্তা য়াম্না চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মওংদা ইকাইখুম্নবীবনি, মসিগী মনা-মথুমশিং অসিনা লৈবাক অসিবু হেন্না চাউথোকহল্লি। গ্রীসতা য়াম্না লেমজনিংঙাই ওইরবা ‘দ গ্রান্দ ক্রোস ওফ দ ওর্দর ওফ ওনর’গা লোইননা ইকাইখুম্নবীবা অসিদা মোদী জীবু ঐহাক্না থমোই শেংনা থাগৎপা ফোংদোক্লি।
https://x.com/amitshah/status/1695039441751126276?s=48&t=TYQpZk9GYbxE_Un686FYnA