Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to bus accident in Ganjam district, Odisha
Announces ex-gratia from PMNRF
26 JUN 2023 12:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a bus accident in Ganjam district, Odisha. The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister tweeted;
“Pained by the bus accident in Ganjam district, Odisha. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওরিসাগী গঞ্জম দিস্ত্রিক্ততা বস এক্সিদেন্ততা লৈখিদবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোরক্লি
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে
26 JUN 2023 12:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিসাগী গঞ্জম দিস্ত্রিক্তা বস এক্সিদেন্ত থোকপদা লৈখিদবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ অনিগী এক্স-গ্রেসিয়া অমদি অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা:
“ওরিসাগী গঞ্জম দিস্ত্রক্ততা থোকখিবা বস এক্সিদেন্তনা পুক্নিং শোকহল্লে‍। লৈখিদবশিংগী ইমুং মনুংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। অশোকপশিং থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু‍। লৈখিদবশিংগী ইমুং মনুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া পীরগনি‍। অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম.”