UPSC
RESULT OF CIVIL SERVICES (PRELIMINARY) EXAMINATION, 2023 FOR CANDIDATES WHO HAVE QUALIFIED FOR ADMISSION IN INDIAN FOREST SERVICE (MAIN) EXAMINATION, 2023.
12 JUN 2023 2:09PM by PIB Delhi
On the basis of screening test held through Civil Services (Preliminary) Examination, 2023 on 28th May, 2023, the candidates with the following Roll Numbers have qualified for admission to the Indian Forest Service (Main) Examination, 2023.
The candidature of these candidates is provisional. In accordance with the Rules of the Examination, all these candidates have to apply again in the Detailed Application Form-I (DAF-I). for IFoS (Main) Examination, 2023. The dates and important instructions for filling up of the DAF-I and its submission will be announced in due course on the website of the Commission.
Candidates are also informed that marks, cut off marks and answer keys of screening test held through CS (P) Examination, 2023 for IFoS (Main) Examination will be uploaded on the Commission’s website i.e. www.upsc.gov.in only after the entire process of the Indian Forest Service Examination,2023 is over i.e. after the declaration of final result.
The Union Public Service Commission have a Facilitation Counter near the Examination Hall Building in its Campus. Candidates may obtain any information/clarification regarding their result of the above mentioned examination on all working days between 10.00 Hrs. to 17.00 Hrs. in person or on Tel. No. 011-23385271, 011-23098543 or 011-23381125 from this Facilitation Counter. Candidates can also obtain information regarding their result by accessing Union Public Service Commission Website www.upsc.gov.in.
Click here to see the results:

য়ু.পি.এস.সি.
ইন্দিয়ন ফোরেস্ত সর্ভিস (মেন) একজামিনেসন, ২০২৩দা য়াওনবগী ক্বালিফাইদ ওইরবা কেন্দিদেৎশিংগী সিভিল সর্ভিসেস (প্রিলিমিনরী) একজামিনেসন, ২০২৩গী মহৈ
12 JUN 2023 2:09PM by PIB Imphal
মে ২৮, ২০২৩দা পাঙথোকখিবা সিভিল সর্ভিসেস (প্রিলিমিনরী) একজামিনেসন, ২০২৩গী খুত্থাঙদা তৌখিবা স্ক্রীনিং তেস্ততা য়ুম্ফম ওইরগা, মখাদা পীরিবা রোল নম্বরশিং অসিগী কেন্দিদেৎশিং অসি ইন্দিয়ন ফোরেস্ত সর্ভিস (মেন) একজামিনেসন, ২০২৩দা য়াওনবা ক্বালিফাইদ ওইরে।
হায়রিবা কেন্দিদেৎশিং অসিগী কেন্দিদেচর অসি প্রোভিজ্নেলনি। চাংয়েং অসিগী কাঙলোনশিংগী মতুং ইন্না, কেন্দিদেৎ পুম্নমক্না সিভিল সর্ভিসেস (মেন) একজামিনেসন, ২০২৩ থানবগীদমক দিতেল্দ এপ্লিকেসন ফোর্ম-১ (দি.এ.এফ.-১)দা অমুক হন্না থারক্কদবনি। দি.এ.এফ.-১ মেনশিন্নবগী অমদি থাজিন্নবগী তাং অমদি মরুওইবা পাউতাকশিং মতমগী মতুং ইন্না কম্মিসনগী ৱেবসাইত্তা লাউথোরক্কনি।
মার্ক, কত-ওফ মার্ত অমদি সি.এস. (পি) একজামিনেসন, ২০২৩গী পাউখুমগী কী সিভিল সর্ভিসেস একজামিনেসন, ২০২৩গী প্রোসেস পুম্বা লোইরবা মতুংদা, হায়বদি অরোইবা মহৈ লাউথোক্লবা মতুংদা কম্মিসনগী ৱেবসাইত https://upsc.gov.in দা থাগৎলক্কনি হায়না কেন্দিদেৎশিংগী মফমদা খঙহল্লি।
য়ুনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসনগী ধোলপুর হাউস, সাহজহান রোদ, নই দিল্লীদা লৈবা ওফিসকী একজামিনেসন হোল বিল্দিং মনাক্তা ফেসিলিতেসন কাউন্তর অমা লৈ। কেন্দিদেৎশিংনা মথক্তা পল্লিবা একজামিনেসন অসিদা মখোয়গী মহৈগী মতাঙদা খঙনিংবা/তাননিংবা লৈরবসু থবক কাবা নুমিৎ পুম্নমক্তা অয়ুক পুং ১০ দগী নুমিদাংৱাইরম পুং ৫ ফাওবদা মশানা লাক্তুনা, নৎত্রগা ফেসিলিতেসন কাউন্তরগী তেলিফোন নম্বর ০১১-২৩৩৮৫২৭১, ০১১-২৩০৯৮৫৪৩ নৎত্রগা ০১১-২৩৮১১২৫ তা পাউ ফাওরকপা য়াগনি। কেন্দিদেৎশিংনা মখো্য়গী রিজল্তকী মতাঙদা পাম্বা ইনফোর্মেসনশিং য়ুনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসনগী ৱেবসাইত www.upsc.gov.in দা চঙলগা লৌবসু য়াগনি।
রিজল্ত য়েংনবগীদমক মসিদা নম্বিয়ু: