Vice President's Secretariat
Vice President to visit Assam and Manipur on 3rd May
VP to attend 21st Convocation Ceremony of Dibrugarh University as Chief Guest
VP to interact with students and faculty of Dhanamanjuri University, Imphal
Vice President to engage in interaction programme with faculty and scientists at Manipur University
02 MAY 2023 5:28PM by PIB Delhi
The Vice President of India, Shri Jagdeep Dhankhar, will visit Assam and Manipur on a one-day tour on May 03, 2023.
Vice President in Assam
In the forenoon, the Vice President will be visiting Dibrugarh, Assam. He will grace the 21st Convocation Ceremony of the Dibrugarh University as its Chief Guest, and deliver the convocation address.
Shri Gulab Chand Kataria, Governor of Assam, Dr. Himanta Biswa Sarma, Chief Minister of Assam, Shri Rameswar Teli, Union Minister of State for Petroleum & Natural Gas and Labour & Employment, and Dr. Ranoj Pegu, Minister of Education, Government of Assam will also grace the occasion.
Vice President in Manipur
In the afternoon, the Vice President will visit Dhanamanjuri University in Imphal, Manipur. Here, he will engage in an interaction programme with the students and faculty of the university. This session will provide an opportunity for valuable discussions and exchange of ideas by young minds.
In the last leg of the tour, Shri Dhankhar will visit Manipur University in Imphal, where he will participate in an Interaction Programme with the Faculties/Scientists from various Central Institutions across the country.
Ms. Anusuiya Uikey, Governor of Manipur, Shri N. Biren Singh, Chief Minister of Manipur and Dr. Rajkumar Ranjan Singh, Union Minister of State for External Affairs and Education will attend both the events. Shri Th. Basanta Singh, Education Minister, Government of Manipur will also be present at the programme in Dhanamanjuri University.

উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
উপ রাস্ত্রপতিনা মে ৩দা অসাম অমসুং মনিপুরদা চৎলগনি
ভি.পি.না দিব্রুগর য়ুনিভর্সিতীগী ২১শুবা কনভোকেশন সেরেমোনীদা অথোইবা মীথুংলেন ওইনা শরুক য়ারগনি
ভি.পি.না ইম্ফালগী ধনমঞ্জুরি য়ুনভর্সিতীগী মহৈরোইশিং অমসুং ওজাশিংগসু ৱারি-ৱাতাই শানরগনি
উপ রাস্ত্রপতি মনিপুর য়ুনিভর্সিতীদা ওজাশিং অমসুং সাইন্তিস্তশিংগা ৱারি-ৱাতাই শানবগী থৌরম পাংথোক্লগনি
02 MAY 2023 5:28PM by PIB Imphal
ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি, শ্রী জগদীপ ধনকরনা ২০২৩গী মে ০৩দা নোংমগী তুরদা অসাম অমসুং মনিপুরদা চৎলগনি।
অসামদা উপ রাস্ত্রপতি
নুমিৎ য়ুংবা মমাংদা উপ রাস্ত্রপতিনা অসামগী দিব্রুগরদা চৎলগনি। মহাক্না দিব্রুগর য়ুনিভর্সিতীগী ২১শুবা কনভোকেশন সেরেমোনীদা অথোইবা মীথুংলেন ওইনা থৌরম অদুদা শরুক য়ারগনি অমসুং কনভোকেশন অদুদা ৱা ঙাংলগনি।
অসামগী গোবর্নর, শ্রী গুলাব চান্দ কতারিয়া, অসামগী মুখ্য মন্ত্রী, দা. হিমন্তা বিস্বা সর্মা, কেন্দ্রগী পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস অমসুং লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্তকী রাজ্য মন্ত্রী, রামেস্বর তেলি অমসুং অসাম সরকারগী এজুকেশন মন্ত্রী, দা. রানোজ পেগুসু থৌরম অদুদা শরুক য়ারগনি।
মনিপুর উপ রাস্ত্রপতি
নুমিৎ য়ুংবা মতুংদা, উপ রাস্ত্রপতিনা মনিপুরগী ইম্ফালদা ধনমঞ্জুরি য়ুনিভর্সিতীদা চৎলগনি। মসিদা মহাক্না য়ুনিভর্সিতী অসিগী মহৈরোইশিং অমসুং ওজাশিংগা লোইননা ৱারি-ৱাতাই শানবগী থৌরম অমদা শরুক য়ারগনি। মসিগী সেসন অসিনা ইনখৎলক্লিবা ৱাখল লৈরবা নহাশিংগীদমক্তা ওইনা য়াম্না মমল লৈরবা খন্না-নৈনবা অমসুং ৱাখল্লোন কয়া অমবু তাথোক-তাশিন তৌনবগী য়াম্না তাংনা ফংবা খুদোংচাবা অমা পীরগনি।
তুর অসিগী অরোইবা খোংচত্তা, শ্রী ধিনকরনা ইম্ফালদা মনিপুর য়ুনিভর্সিতীদা চৎলগনি, মসিদা মহাক্না লৈবাক অসিগী মফম কয়াদগী সেন্ত্রেল ইনস্তিত্যুশন কয়া অমদগী ওজাশিং/সাইন্তিস্তশিংগা লোইননা ইন্তরেক্সন প্রোগ্রাম অমদা শরুক য়ারগনি।
মনিপুরগী গোবর্নর, সুকুমারি অনুসুয়া উইকে, মনিপুরগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী এন. বিরেন সিংহ অমসুং কেন্দ্রগী এক্সতর্নেল এফিয়র্স অমসুং এজুকেশনগী রাজ্য মন্ত্রী, দা. রাজকুমার রঞ্জন সিংহনা থৌরম অনিমক্তা শরুক য়ারগনি। মনিপুর সরকারগী এজুকেশন মন্ত্রী, শ্রী তি.ঐচ. বসন্তা সিংহসু ধনমঞ্জুরি য়ুনিভর্সিতীদা পাংথোক্কদবা থৌরম অদুদা শরুক য়ারগনি।