Prime Minister's Office
PM anguished by the loss of lives in the bus accident in Noney district of Manipur
Announces ex-gratia from PMNRF
21 DEC 2022 8:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the deaths in a tragic bus accident in Noney district of Manipur. The Prime Minister also announced an ex-gratia of Rs. 2 Lakhs to the next kin of deceased and Rs. 50,000 to those injured in the bus accident from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF).
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the loss of lives in Manipur's Noney district due to a tragic bus accident. My thoughts are with the bereaved families. I hope the injured recover soon. The Manipur government is providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi"
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the bus accident. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মনিপুরগী নোনে জিলাদা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
21 DEC 2022 8:52PM by PIB Imphal
মনিপুরগী নোনে জিলাদা লাইবক থিরবা বস গুরুং চৎপা থৌদোকপা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। বস গুরুং চৎপগী থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি এম এন আর এফ)তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি হায়নশু প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখি।
প্রাইম মিনিস্তর ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“মনিপুরগী নোনে জিলাদা লাইবক থিরবা বস গুরুং চৎপা থৌদোকপা অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লাইবক থিরবা ইমুং-মনুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংলবশিং অথুবদা ফগৎলক্কনি হায়না ঐনা থাজৈ। খুদোংথিবা নংলবশিংদা মনিপুর সরকারনা পীবা য়াবা মতেংশিং পীরি: প্রাইম মিনিস্তর@narendramodi”।
“বস গুরুং চৎপদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রাইম মিনিস্তর@narendramodi”।