Prime Minister's Office
PM to participate in inaugural function of Pramukh Swami Maharaj Shatabdi Mahotsav in Ahmedabad on 14th December
13 DEC 2022 2:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the inaugural function of Pramukh Swami Maharaj Shatabdi Mahotsav on 14th December, 2022 at 5:30 PM in Ahmedabad.
His Holiness Pramukh Swami Maharaj was a guide and guru who touched countless lives across India and the world. He was widely respected and admired as a great spiritual leader. His life was dedicated to the service of spirituality and humanity. As the leader of BAPS Swaminarayan Sanstha, he inspired countless cultural, social and spiritual initiatives, providing comfort and care to millions.
In the birth centenary year of HH Pramukh Swami Maharaj, people from across the world are celebrating his life and work. The year long worldwide celebrations will culminate in the ‘Pramukh Swami Maharaj Shatabdi Mahotsav’ that will be hosted by BAPS Swaminarayan Mandir, Shahibaug, which is the worldwide headquarters of BAPS Swaminarayan Sanstha. It will be a month-long celebration which will take place from 15th December 2022 to 15th January 2023 in Ahmedabad, featuring daily events, thematic exhibitions and thought provoking pavilions.
BAPS Swaminarayan Sanstha was established in 1907 by Shastriji Maharaj. Based on the teachings of the Vedas and founded on pillars of practical spirituality, BAPS reaches out far and wide to address the spiritual, moral and social challenges of today. BAPS aims to preserve values of faith, unity, and selfless service, and provides for the spiritual, cultural, physical, and emotional needs of people from all walks of life. It performs humanitarian activities through global outreach efforts.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিসেম্বর ১৪, ২০২২ দা অহমেদাবাদতা প্রমুখ স্বামি মহারাজ শতাবদি মহোৎসব হৌদোকপগী থৌরমদা শরুক য়ারগনি
13 DEC 2022 2:45PM by PIB Imphal
প্রাধন মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিসেম্বর ১৪, ২০২২ গী নুংথিল পুং ৫.৩০ তাবা মতমদা অহমেদাবাদতা প্রমুখ স্বামি মহারাজ শতাবদি মহোৎসব হৌদোকপগী থৌরমদা শরুক য়ারগনি।
হিজ হোলিনেস প্রমুখ স্বামি মহারাজ অসি ভারত অমসুং মালেমগী মশিং থীঙমদ্রবা মীয়ামগী পুন্সীদা মতেং পাংখিবা লুচিংবা অমসুং গুরু অমনি। মহাক অসি অচৌবা স্পিরিচ্যুলগী ওইবা লুচিংবা অমা ওইনা মীপুম খুদিংমক্না ইকাই খুম্নবা অমসুং পাম্নবা মীওই অমনি। বি.এ.পি.এস. স্বামিনরায়ন সনস্থাগী লুচিংবা অমা ওইনা মীওই লাখ কয়াদা খুদোংচাবা পীদুনা মশিং থিঙমদ্রবা নাৎ, সমাজ অমসুং লাইনিং লাইশোলগী ওইবা থৌশিল কয়ামরুম মহাক্না হৌদোকলমখি।
ঐচ.ঐচ. প্রমুখ স্বামি মহারাজগী মপোক কুমওন অসিদা মালেম শিনবা থুংবদগী মীয়াম্না মহাক্কী পুন্সি অমসুং মহাক্না তৌবীরম্বা থবকশিং অদু নিংশিংলি। মালেম পুম্বগী ওইনা পাংথোক্লিবা থৌরম অসি বি.এ.পি.এস. স্বামিনরায়ন মন্দির, বি.এ.পি.এস. স্বামিনরায়ন সনস্থাগী মালেম পুম্বগী হেদক্বাতর্স ওইরিবা শাহিবোগনা শিনগদৌরিবা ‘প্রমুখ স্বামি মহারাজ শতাবদি মহোৎসব’তা লোইশিল্লগনি। মসি নুংতিগী ওইবা থৌরমশিং, থিমেতিক একজিবিসনশিং, অমসুং মীয়ামবু পুক্নিং থৌগৎপা থৌরমশিং পাংথোক্তুনা দিসেম্বর ১৫, ২০২২ দগী জনুৱারী, ১৫ ২০২৩ ফাওবা থা অমা চুপ্না পাংথোকপা থৌরম অমা ওইরগনি।
বি.এ.পি.এস. স্বামিনরায়ন সনস্থা অসি ১৯০৭দা শাস্ত্রিজি মহারাজনা লিংখৎখি। বেদশিং তম্বীবদা য়ুম্ফম ওইবা অমসুং প্রেতিকেল ওইবা লাইনিং লাইশোলগী ওইবা চৎনবীশিংনা য়ুম্ফম থোনদুনা বি.এ.পি.এস.না ঙসি ফাওবদা লাইনিং লাইশোনগী, লমচৎ শাজৎকী অমসুং সমাজগী শিংনবশিং কোকহন্নবা মতম পুম্বদা হোৎনরি। বি.এ.পি.এস. না থাজবা, লিংজেল মান্নবা, কত্থোকপগী মগুনশিং অদু ঙাক্নবা পান্দম থম্মি অমসুং মীপুম খুদিংমক্কী লাইনিং লাইশোনগী ওইবা, নাৎকী, হকচাংগী অমসুং ৱাখলগী ওইবা মতেংশিং পীরি। মসিনা মালেম পুম্বা য়ৌহন্নবা হোৎনবগা লোয়ননা হ্যুমেনেতরিয়নগী ওইবা থবক থৌরমশিং পাংথোক্লি।