Prime Minister's Office
PM expresses happiness as Jammu and Kashmir records progressive development in Tourism sector
07 OCT 2022 11:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness after the Jammu and Kashmir records progressive development in Tourism sector.
Quoting a tweet of Information & PR, J&K, the Prime Minister tweeted;
"Wonderful news! Compliments to the people of Jammu and Kashmir for their warmth and hospitality."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরনা তুরিজম সেক্তরদা খোঙলৈ থুনা চাওখৎলকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2022 11:45PM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাস্মিরনা তুরিজম সেক্তরদা খোঙলৈ থুনা চাওখৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ইন্ফোর্মেসন এন্দ পি.আর., জে.কে.গী ত্বীত অমা ক্বোৎ তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“নুংঙাইবা পাউনি! জম্মু অমসুং কাস্মিরগী মীয়ামদা মখোয়গী তরাম তরাম্বা মীওক মীচানগীদমক্তা থাগৎচরি‍।”