Prime Minister's Office
PM congratulates Government Secondary School, Jang, Arunachal Pradesh for its maintenance
04 OCT 2022 3:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight for good maintenance Government Secondary School, Jang, Arunachal Pradesh.
In response to a tweet by the Chief Minister Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted:
“Looks very good! Kudos to the students and teachers of this school”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সুন্দৰ ৰক্ষণাবেক্ষণৰ বাবে অৰুণাচলৰ ‘জং চৰকাৰী মাধ্যমিক বিদ্যালয়’লৈ অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
04 OCT 2022 3:53PM by PIB Guwahati
অৰুণাচলৰ ‘জং চৰকাৰী মাধ্যমিক বিদ্যালয়’ৰ সুন্দৰ ৰক্ষণাবেক্ষণত আনন্দিত হোৱা প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিদ্যালয়খনলৈ অভিনন্দন জনাইছে।
মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী পেমা খান্দুৰ এক ‘টুইট’-ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
“দেখি খুবেই ভাল লাগিছে! এইখন বিদ্যালয়ৰ শিক্ষাৰ্থী আৰু শিক্ষকসকললৈ অভিনন্দন জনাইছোঁ”