Prime Minister's Office
PM extends greetings on Teachers Day especially to all the hardworking teachers
Also pays homage to former President Dr. Radhakrishnan on his birth anniversary
05 SEP 2022 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings on Teachers Day especially to all the hardworking teachers who spread the joys of education among young minds. Shri Modi also paid tributes to former President Dr. Radhakrishnan on his birth anniversary.
The Prime Minister said;
"Greetings on #TeachersDay, especially to all the hardworking teachers who spread the joys of education among young minds. I also pay homage to our former President Dr. Radhakrishnan on his birth anniversary."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওজাশিংগী নুমিত্তা, মরুওইনা মথৌ কনবা ওজাশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
হান্নগী রাস্ত্রপতি দোক্তর রাধাকৃষ্ণনগী মফমদসু মহাক্কী মপোক কুমওন লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে
05 SEP 2022 10:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওজাশিংগী নুমিৎনা লাকপদা, মরুওইনা নহা ওইরিবশিংদা মহৈ মশিং তম্বগী নুংঙাইবা শন্দোক্লিবা মথৌ কনবা ওজাশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি‍। শ্রী মোদীনা হান্নগী রাস্ত্রপতি দোক্তর রাধাকৃষ্ণনগী মফমদসু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখিবদা;
" #TeachersDay না লাকপদা, মরুওইনা নহাশিংদা মহৈ মশিং তম্বগী নুংঙাইবা শন্দোক্লিবা মথৌ কনবা ওজাশিংগী মফমদা, য়াইফ পাউজেল পীজরি‍। হান্নগী রাস্ত্রপতি দোক্তর রাধাকৃষ্ণনগী মফমদসু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ঐনা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি‍।”