Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a road accident in Pali, Rajasthan
19 AUG 2022 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a road accident in Pali, Rajasthan.
The Prime Minister tweeted;
"The accident in Pali, Rajasthan is saddening. In this hour of grief, my thoughts are with the bereaved families. I pray for a speedy recovery of those injured: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজস্থানগী পালীদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 AUG 2022 11:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজস্থানগী পালীদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
"রাজস্থানগী পালীগী খুদোংথিবা থৌদোক অদু য়াম্না নুংঙাইতে। অৱাবা পুংফম অসিদা ইমুং মনুংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি: পি.এম. @narendramodi"