Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 207.71 Cr
Over 3.97 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,19,264
15,815 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.54%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.79%
13 AUG 2022 9:47AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 207.71 Cr (2,07,71,62,098) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,75,92,966 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.97 Cr (3,97,17,969) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10412972
2nd Dose
10098080
Precaution Dose
6530107
FLWs
1st Dose
18432711
2nd Dose
17683958
Precaution Dose
12696024
Age Group 12-14 years
1st Dose
39717969
2nd Dose
29056266
Age Group 15-18 years
1st Dose
61444491
2nd Dose
51709343
Age Group 18-44 years
1st Dose
559998781
2nd Dose
510788919
Precaution Dose
39013299
Age Group 45-59 years
1st Dose
203787996
2nd Dose
195766351
Precaution Dose
24104293
Over 60 years
1st Dose
127508693
2nd Dose
122354870
Precaution Dose
36056975
Precaution Dose
11,84,00,698
Total
2,07,71,62,098
India’s Active Caseload currently stands at 1,19,264. Active cases now constitute 0.27% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.54%. 20,018 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,35,93,112.
15,815 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,62,802 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.99 Cr (87,99,00,242) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.79% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.36%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৭.৭১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৯,২৬৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৮১৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৭৯% ওইরি
13 AUG 2022 9:47AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৭.৭১ (২,০৭,৭১,৬২,০৯৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৫,৯২,৯৬৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৭ (৩,৯৭,১৭,৯৬৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১২৯৭২
অনিশুবা দোজ
১০০৯৮০৮০
প্রিকোসন দোজ
৬৫৩০১০৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩২৭১১
অনিশুবা দোজ
১৭৬৮৩৯৫৮
প্রিকোসন দোজ
১২৬৯৬০২৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৭১৭৯৬৯
অনিশুবা দোজ
২৯০৫৬২৬৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৪৪৪৪৯১
অনিশুবা দোজ
৫১৭০৯৩৪৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৯৯৮৭৮১
অনিশুবা দোজ
৫১০৭৮৮৯১৯
প্রিকোসন দোজ
৩৯০১৩২৯৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৭৮৭৯৯৬
অনিশুবা দোজ
১৯৫৭৬৬৩৫১
প্রিকোসন দোজ
২৪১০৪২৯৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৫০৮৬৯৩
অনিশুবা দোজ
১২২৩৫৪৮৭০
প্রিকোসন দোজ
৩৬০৫৬৯৭৫
প্রিকোসন দোজ
১১,৮৪,০০,৬৯৮
অপুনবা
২,০৭,৭১,৬২,০৯৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৯,২৬৪ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৭% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২০,০১৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৫,৯৩,১১২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,৮১৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৬২,৮০২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৯৯ (৮৭,৯৯,০০,২৪২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৭৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি