Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 203.60 Cr
Over 3.88 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,43,988
20,409 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.48%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.82%
29 JUL 2022 9:54AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 203.60 Cr (2,03,60,46,307) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,69,13,617 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.88 Cr (3,88,69,424) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10411534
2nd Dose
10089237
Precaution Dose
6270565
FLWs
1st Dose
18430264
2nd Dose
17669466
Precaution Dose
12080554
Age Group 12-14 years
1st Dose
38869424
2nd Dose
27688239
Age Group 15-18 years
1st Dose
61139101
2nd Dose
50950062
Age Group 18-44 years
1st Dose
559454387
2nd Dose
508485685
Precaution Dose
20355068
Age Group 45-59 years
1st Dose
203674247
2nd Dose
195208100
Precaution Dose
13916623
Over 60 years
1st Dose
127432837
2nd Dose
121989823
Precaution Dose
31931091
Precaution Dose
8,45,53,901
Total
2,03,60,46,307
India’s Active Caseload currently stands at 1,43,988. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.48%. 22,697 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,33,09,484.
20,409 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,98,761 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.44 Cr (87,44,06,798) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.82% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.12%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৩.৬০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৯৮৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৪০৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৮%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৮২% ওইরি
29 JUL 2022 9:54AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৩.৬০ (২,০৩,৬০,৪৬,৩০৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৯,১৩,৬১৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮৮ (৩,৮৮,৬৯,৪২৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১১৫৩৪
অনিশুবা দোজ
১০০৮৯২৩৭
প্রিকোসন দোজ
৬২৭০৫৬৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩০২৬৪
অনিশুবা দোজ
১৭৬৬৯৪৬৬
প্রিকোসন দোজ
১২০৮০৫৫৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮৮৬৯৪২৪
অনিশুবা দোজ
২৭৬৮৮২৩৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১১৩৯১০১
অনিশুবা দোজ
৫০৯৫০০৬২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৪৫৪৩৮৭
অনিশুবা দোজ
৫০৮৪৮৫৬৮৫
প্রিকোসন দোজ
২০৩৫৫০৬৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৬৭৪২৪৭
অনিশুবা দোজ
১৯৫২০৮১০০
প্রিকোসন দোজ
১৩৯১৬৬২৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪৩২৮৩৭
অনিশুবা দোজ
১২১৯৮৯৮২৩
প্রিকোসন দোজ
৩১৯৩১০৯১
প্রিকোসন দোজ
৮,৪৫,৫৩,৯০১
অপুনবা
২,০৩,৬০,৪৬,৩০৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৩,৯৮৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৮%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২২,৬৯৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৩,০৯,৪৮৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৪০৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৯৮,৭৬১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৪৪ (৮৭,৪৪,০৬,৭৯৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৮২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.১২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি