Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 200.91 Cr
Over 3.82 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,48,881
21,566 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.46%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.51%
21 JUL 2022 9:30AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 200.91 Cr (2,00,91,91,969) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,64,98,391 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.82 Cr (3,82,20,319) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10410641
2nd Dose
10082207
Precaution Dose
6090515
FLWs
1st Dose
18428331
2nd Dose
17656581
Precaution Dose
11633199
Age Group 12-14 years
1st Dose
38220319
2nd Dose
26602139
Age Group 15-18 years
1st Dose
60924883
2nd Dose
50337271
Age Group 18-44 years
1st Dose
559039608
2nd Dose
506605213
Precaution Dose
9569637
Age Group 45-59 years
1st Dose
203594377
2nd Dose
194735575
Precaution Dose
7039257
Over 60 years
1st Dose
127379127
2nd Dose
121681902
Precaution Dose
29161187
Precaution Dose
6,34,93,795
Total
2,00,91,91,969
India’s Active Caseload currently stands at 1,48,881. Active cases now constitute 0.34% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.46%. 18,294 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,31,50,434.
21,566 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 5,07,360 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.11 Cr (87,11,60,846) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.51% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.25%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০০.৯১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৮,৮৮১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২১,৫৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৫১% ওইরি
21 JUL 2022 9:30AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০০.৯১ (২,০০,৯১,৯১,৯৬৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৪,৯৮,৩৯১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮২ (৩,৮২,২০,৩১৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১০৬৪১
অনিশুবা দোজ
১০০৮২২০৭
প্রিকোসন দোজ
৬০৯০৫১৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৮৩৩১
অনিশুবা দোজ
১৭৬৫৬৫৮১
প্রিকোসন দোজ
১১৬৩৩১৯৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮২২০৩১৯
অনিশুবা দোজ
২৬৬০২১৩৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬০৯২৪৮৮৩
অনিশুবা দোজ
৫০৩৩৭২৭১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯০৩৯৬০৮
অনিশুবা দোজ
৫০৬৬০৫২১৩
প্রিকোসন দোজ
৯৫৬৯৬৩৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৫৯৪৩৭৭
অনিশুবা দোজ
১৯৪৭৩৫৫৭৫
প্রিকোসন দোজ
৭০৩৯২৫৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৩৭৯১২৭
অনিশুবা দোজ
১২১৬৮১৯০২
প্রিকোসন দোজ
২৯১৬১১৮৭
প্রিকোসন দোজ
৬,৩৪,৯৩,৭৯৫
অপুনবা
২,০০,৯১,৯১,৯৬৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৮,৮৮১ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,২৯৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩১,৫০,৪৩৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২১,৫৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৫,০৭,৩৬০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.১১ (৮৭,১১,৬০,৮৪৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.২৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি