Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 200.61 Cr
Over 3.81 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,45,654
20,557 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.47%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.64%
20 JUL 2022 10:38AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 200.61 Cr (2,00,61,24,684) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,64,58,875 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.81 Cr (3,81,47,897) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10410539
2nd Dose
10081182
Precaution Dose
6066760
FLWs
1st Dose
18428070
2nd Dose
17654983
Precaution Dose
11577551
Age Group 12-14 years
1st Dose
38147897
2nd Dose
26478978
Age Group 15-18 years
1st Dose
60897295
2nd Dose
50269733
Age Group 18-44 years
1st Dose
558989673
2nd Dose
506377727
Precaution Dose
8434037
Age Group 45-59 years
1st Dose
203585682
2nd Dose
194681701
Precaution Dose
6195274
Over 60 years
1st Dose
127373114
2nd Dose
121647005
Precaution Dose
28827483
Precaution Dose
6,11,01,105
Total
2,00,61,24,684
India’s Active Caseload currently stands at 1,45,654. Active cases now constitute 0.33% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.47%. 18,517 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,31,32,140.
20,557 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,98,034 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.06 Cr (87,06,53,486) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.64% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.13%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০০.৬১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৮১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৫,৬৫৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৪৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৬৪% ওইরি
20 JUL 2022 10:38AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০০.৬১ (২,০০,৬১,২৪,৬৮৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬৪,৫৮,৮৭৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৮১ (৩,৮১,৪৭,৮৯৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১০৫৩৯
অনিশুবা দোজ
১০০৮১১৮২
প্রিকোসন দোজ
৬০৬৬৭৬০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪২৮০৭০
অনিশুবা দোজ
১৭৬৫৪৯৮৩
প্রিকোসন দোজ
১১৫৭৭৫৫১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৮১৪৭৮৯৭
অনিশুবা দোজ
২৬৪৭৮৯৭৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬০৮৯৭২৯৫
অনিশুবা দোজ
৫০২৬৯৭৩৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৮৯৮৯৬৭৩
অনিশুবা দোজ
৫০৬৩৭৭৭২৭
প্রিকোসন দোজ
৮৪৩৪০৩৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৫৮৫৬৮২
অনিশুবা দোজ
১৯৪৬৮১৭০১
প্রিকোসন দোজ
৬১৯৫২৭৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৩৭৩১১৪
অনিশুবা দোজ
১২১৬৪৭০০৫
প্রিকোসন দোজ
২৮৮২৭৪৮৩
প্রিকোসন দোজ
৬,১১,০১,১০৫
অপুনবা
২,০০,৬১,২৪,৬৮৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৪৫,৬৫৪ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৪৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৮,৫১৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩১,৩২,১৪০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,৫৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৯৮,০৩৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.০৬ (৮৭,০৬,৫৩,৪৮৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৬৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.১৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি