Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
15 JUL 2022 9:26AM by PIB Delhi
199.47 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,39,073
Active cases stand at 0.32%
Recovery Rate currently at 98.48%
16,994 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,30,45,350
20,038 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.44%)
Weekly Positivity Rate (4.30%)
86.86 cr Total Tests conducted so far; 4,50,820 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
15 JUL 2022 9:26AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৯.৪৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৩৯,০৭৩ লৈরি
এক্তিব কেস ০.৩২% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৪৮% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,৯৯৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,৩০,৪৫,৩৫০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২০,০৩৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৪৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৩০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৮৬ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫০,৮২০ তৌখি