Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 JUL 2022 9:15AM by PIB Delhi
199.12 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,32,457
Active cases stand at 0.30%
Recovery Rate currently at 98.49%
15,447 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,30,11,874
16,906 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.68%)
Weekly Positivity Rate (4.26%)
86.77 cr Total Tests conducted so far; 4,59,302 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
13 JUL 2022 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৯.১২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৩২,৪৫৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.৩০% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৪৯% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,৪৪৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,৩০,১১,৮৭৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৯০৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৬৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.২৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৭৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫৯,৩০২ তৌখি