Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 JUL 2022 9:48AM by PIB Delhi
198.65 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,25,028
Active cases stand at 0.29%
Recovery Rate currently at 98.51%
16,104 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,29,53,980
18,840 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.14%)
Weekly Positivity Rate (4.09%)
86.61 cr Total Tests conducted so far; 4,54,778 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
09 JUL 2022 9:48AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৮.৬৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,২৫,০২৮ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৮% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫১% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,১০৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৯,৫৩,৯৮০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮৪০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.১৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.০৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৬১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫৪,৭৭৮ তৌখি