Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
03 JUL 2022 9:19AM by PIB Delhi
197.95 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,11,711
Active cases stand at 0.26%
Recovery Rate currently at 98.54%
13,929 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,28,65,519
16,103 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.27%)
Weekly Positivity Rate (3.81%)
86.36 cr Total Tests conducted so far; 3,76,720 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
03 JUL 2022 9:19AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.৯৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১১,৭১১ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৯২৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৮,৬৫,৫১৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,১০৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.২৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৮১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৩৬ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৭৬,৭২০ তৌখি