Prime Minister's Office
Meeting of Prime Minister with President of Argentina on the sidelines of G-7 Summit
26 JUN 2022 11:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met President of Argentina, H.E. Mr. Alberto Fernandez, in Munich on the sidelines of G7 Summit on 26 June 2022.
This was the first bilateral meeting between the two leaders. They reviewed progress in implementing the bilateral Strategic Partnership established in 2019. Discussions took place on various issues including trade and investment; South-South cooperation, particularly in the pharmaceutical sector; climate action, renewable energy, nuclear medicine, electric mobility, defence cooperation, agriculture and food security, traditional medicine, cultural cooperation, as well as coordination in international bodies. Both sides agreed to enhance their bilateral engagement in these sectors.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি.৭ সম্মিৎকা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রীগা অর্জেন্তিনাগী রাস্ত্রপতিগা মীফম ফমখিবা
26 JUN 2022 11:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জি.৭ সম্মিৎকা লোয়ননা জুন ২৬, ২০২২দা অর্জেন্তিনাগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী অলবর্তো ফর্নান্দেজকা ম্যুনিক্তা উন্নখ্রে।
মসিনা লুচিংবা অনি অসিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা ৱারী শাবগীদমক্তা ফমখিবা অহানবা মীফম্নি। ইং ২০১৯দা শেমখিবা বাইলেতরেল স্ত্রেতজিক পার্ত্নরশিপ্না থবক ওইনা পায়খৎপদা লৈরকখিবা মায় পাকপা কয়া মখোয়না য়েংশিনমিন্নখি। ত্রেদ ইনভেস্তমেন্ত; সাউথ-সাউথ কোওপরেসন, ফার্মাস্যুতিকেল সেক্তরদা মরু ওইনা; ক্লাইমেত এক্সন, রিন্যুএবল ইনর্জী, ন্যুক্লিয়র মেদিসিন, ইলেক্ত্রিক মোবিলিতী, দিফেন্সকী মতাংদা তেংবাংনবা, লৌউ-শিংউ অমসুং ফুদ সেক্যুরিতী, নাৎকী ওইবা হিদাক-লাংথক, কলচরগী মতাংদা তেংবাংনবগা লোয়ননা ইন্তর্নেস্নেল বোদীশিংদা খুৎশম্নবগী হীরম কয়াগী মতাংদা মখোয়না খন্ন-নৈনখি। হায়রিবা সেক্তরশিং অসিদা লৈবাক অনিনা মরী লৈনরিবশিংবু হেন্না ফগৎহন্নবা নাকল অনিমক্না য়ানবা পুরকখি।