Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 JUN 2022 9:16AM by PIB Delhi
197.08 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 92,576
Active cases stand at 0.21%
Recovery Rate currently at 98.58%
10,917 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,27,72,398
11,739 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.59%)
Weekly Positivity Rate (3.25%)
86.07 cr Total Tests conducted so far; 4,53,940 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
26 JUN 2022 9:16AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.০৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯২,৫৭৬ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২১% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৮% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১০,৯১৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,৭২,৩৯৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৭৩৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৫৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.২৫%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.০৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫৩,৯৪০ তৌখি