Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 195.50 Cr
Over 3.53 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 53,637
8,822 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.66%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.35%
15 JUN 2022 9:29AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 195.50 Cr (1,95,50,87,271) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,51,27,455 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.53 Cr (3,53,38,654) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,923
2nd Dose
1,00,52,120
Precaution Dose
54,44,586
FLWs
1st Dose
1,84,21,011
2nd Dose
1,76,04,916
Precaution Dose
93,12,291
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,53,38,654
2nd Dose
1,99,76,214
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,99,40,200
2nd Dose
4,72,35,257
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,77,26,544
2nd Dose
49,59,63,394
Precaution Dose
16,62,301
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,57,943
2nd Dose
19,22,30,323
Precaution Dose
19,00,681
Over 60 years
1st Dose
12,71,80,902
2nd Dose
11,99,81,067
Precaution Dose
2,13,50,944
Precaution Dose
3,96,70,803
Total
1,95,50,87,271
India’s Active Caseload currently stands at 53,637. Active cases now constitute 0.12% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.66%. 5,718 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,67,088.
8,822 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,40,278 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.58 Cr (85,58,71,030) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.35% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.00%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৫.৫০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৩,৬৩৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৮২২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৩৫% ওইরি
15 JUN 2022 9:29AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৫.৫০ (১,৯৫,৫০,৮৭,২৭১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫১,২৭,৪৫৫কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫৩ (৩,৫৩,৩৮,৬৫৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৯২৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫২,১২০
প্রিকোসন দোজ
৫৪,৪৪,৫৮৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২১,০১১
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,০৪,৯১৬
প্রিকোসন দোজ
৯৩,১২,২৯১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫৩,৩৮,৬৫৪
অনিশুবা দোজ
১,৯৯,৭৬,২১৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৯,৪০,২০০
অনিশুবা দোজ
৪,৭২,৩৫,২৫৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৭,২৬,৫৪৪
অনিশুবা দোজ
৪৯,৫৯,৬৩,৩৯৪
প্রিকোসন দোজ
১৬,৬২,৩০১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৫৭,৯৪৩
অনিশুবা দোজ
১৯,২২,৩০,৩২৩
প্রিকোসন দোজ
১৯,০০,৬৮১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,৮০,৯০২
অনিশুবা দোজ
১১,৯৯,৮১,০৬৭
প্রিকোসন দোজ
২,১৩,৫০,৯৪৪
প্রিকোসন দোজ
৩,৯৬,৭০,৮০৩
অপুনবা
১,৯৫,৫০,৮৭,২৭১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৩,৬৩৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৫,৭১৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৬৭,০৮৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৮২২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৪০,২৭৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৫৮ (৮৫,৫৮,৭১,০৩০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৩৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি