Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 193.45 Cr
Over 3.39 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 17,883
2,338 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.61%
31 MAY 2022 9:36AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 193.45 Cr (1,93,45,19,805) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,45,38,123 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.39 Cr (3,39,15,068) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,971
2nd Dose
1,00,40,156
Precaution Dose
52,24,186
FLWs
1st Dose
1,84,19,230
2nd Dose
1,75,84,337
Precaution Dose
87,28,754
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,39,15,068
2nd Dose
1,63,67,244
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,94,73,034
2nd Dose
4,57,29,616
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,71,50,684
2nd Dose
49,00,80,242
Precaution Dose
8,76,672
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,50,201
2nd Dose
19,08,64,226
Precaution Dose
14,01,340
Over 60 years
1st Dose
12,70,90,018
2nd Dose
11,90,44,191
Precaution Dose
1,88,73,635
Precaution Dose
3,51,04,587
Total
1,93,45,19,805
India’s Active Caseload currently stands at 17,883. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,134 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,15,574.
2,338 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,63,883 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.04 Cr (85,04,41,292) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.61% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.64%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৩.৪৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৩৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৭,৮৮৩ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৩৮ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৬১% ওইরি
31 MAY 2022 9:36AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৩.৪৫ (১,৯৩,৪৫,১৯,৮০৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৫,৩৮,১২৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৩৯ (৩,৩৯,১৫,০৬৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,৯৭১
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪০,১৫৬
প্রিকোসন দোজ
৫২,২৪,১৮৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৯,২৩০
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৮৪,৩৩৭
প্রিকোসন দোজ
৮৭,২৮,৭৫৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৩৯,১৫,০৬৮
অনিশুবা দোজ
১,৬৩,৬৭,২৪৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৪,৭৩,০৩৪
অনিশুবা দোজ
৪,৫৭,২৯,৬১৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭১,৫০,৬৮৪
অনিশুবা দোজ
৪৯,০০,৮০,২৪২
প্রিকোসন দোজ
৮,৭৬,৬৭২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৫০,২০১
অনিশুবা দোজ
১৯,০৮,৬৪,২২৬
প্রিকোসন দোজ
১৪,০১,৩৪০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,৯০,০১৮
অনিশুবা দোজ
১১,৯০,৪৪,১৯১
প্রিকোসন দোজ
১,৮৮,৭৩,৬৩৫
প্রিকোসন দোজ
৩,৫১,০৪,৫৮৭
অপুনবা
১,৯৩,৪৫,১৯,৮০৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৭,৮৮৩দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,১৩৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,১৫,৫৭৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৩৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৬৩,৮৮৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.০৪ (৮৫,০৪,৪১,২৯২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি