Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 192.28 Cr
Over 3.28 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 14,955
2,226 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.50%
22 MAY 2022 10:07AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 192.28 Cr (1,92,28,66,524) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,42,06,537 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.28 Cr (3,28,56,669) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,512
2nd Dose
1,00,34,308
Precaution Dose
51,06,766
FLWs
1st Dose
1,84,18,212
2nd Dose
1,75,73,709
Precaution Dose
83,86,226
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,28,56,669
2nd Dose
1,40,28,550
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,91,84,161
2nd Dose
4,47,97,935
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,68,48,050
2nd Dose
48,71,52,814
Precaution Dose
5,85,545
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,31,94,939
2nd Dose
19,01,96,793
Precaution Dose
11,74,142
Over 60 years
1st Dose
12,70,52,348
2nd Dose
11,85,86,835
Precaution Dose
1,72,82,010
Precaution Dose
3,25,34,689
Total
1,92,28,66,524
India’s Active Caseload currently stands at 14,955. Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 2,202 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,97,003.
2,226 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,42,681 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 84.67 Cr (84,67,97,414) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.50% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.50%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯২.২৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.২৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৪,৯৫৫ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,২২৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫০% ওইরি
22 MAY 2022 10:07AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯২.২৮ (১,৯২,২৮,৬৬,৫২৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪২,০৬,৫৩৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.২৮ (৩,২৮,৫৬,৬৬৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,৫১২
অনিশুবা দোজ
১,০০,৩৪,৩০৮
প্রিকোসন দোজ
৫১,০৬,৭৬৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৮,২১২
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৭৩,৭০৯
প্রিকোসন দোজ
৮৩,৮৬,২২৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,২৮,৫৬,৬৬৯
অনিশুবা দোজ
১,৪০,২৮,৫৫০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯১,৮৪,১৬১
অনিশুবা দোজ
৪,৪৭,৯৭,৯৩৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৬৮,৪৮,০৫০
অনিশুবা দোজ
৪৮,৭১,৫২,৮১৪
প্রিকোসন দোজ
৫,৮৫,৫৪৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩১,৯৪,৯৩৯
অনিশুবা দোজ
১৯,০১,৯৬,৭৯৩
প্রিকোসন দোজ
১১,৭৪,১৪২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,৫২,৩৪৮
অনিশুবা দোজ
১১,৮৫,৮৬,৮৩৫
প্রিকোসন দোজ
১,৭২,৮২,০১০
প্রিকোসন দোজ
৩,২৫,৩৪,৬৮৯
অপুনবা
১,৯২,২৮,৬৬,৫২৪
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৪,৯৫৫দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,২০২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৯৭,০০৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,২২৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৪২,৬৮১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৪.৬৭ (৮৪,৬৭,৯৭,৪১৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি