Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
08 MAY 2022 9:11AM by PIB Delhi
190.20 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 20,635
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,079 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,57,495
3,451 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.96%)
Weekly Positivity Rate (0.83%)
84.06 cr Total Tests conducted so far; 3,60,613 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
08 MAY 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯০.২০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২০,৬৩৫ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,০৭৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৫৭,৪৯৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৪৫১ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৮৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.০৬ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৬০,৬১৩ তৌখি