Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 APR 2022 9:09AM by PIB Delhi
188.40 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 16,980
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,563 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,28,126
3,303 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.66%)
Weekly Positivity Rate (0.61%)
83.64 cr Total Tests conducted so far; 4,97,669 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
28 APR 2022 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৮.৪০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,৯৮০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৬৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,২৮,১২৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩০৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৬৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৯৭,৬৬৯ তৌখি