Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 187.46 Cr
Over 2.61Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at15,079
2,527 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.50%
23 APR 2022 9:10AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 187.46 Cr (1,87,46,72,536) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,29,79,714 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.61 Cr (2,61,95,248) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 3,10,701 precaution doses have been administered in age group 18-59 years so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404669
2nd Dose
10011428
Precaution Dose
4677062
FLWs
1st Dose
18414845
2nd Dose
17531023
Precaution Dose
7302706
Age Group 12-14 years
1st Dose
26195248
2nd Dose
2344222
Age Group 15-18 years
1st Dose
58094473
2nd Dose
41179707
Age Group 18-44 years
1st Dose
555446538
2nd Dose
475009338
Precaution Dose
65670
Age Group 45-59 years
1st Dose
202877959
2nd Dose
187274923
Precaution Dose
245031
Over 60 years
1st Dose
126834923
2nd Dose
116662918
Precaution Dose
14099853
Precaution Dose
2,63,90,322
Total
1,87,46,72,536
India’s Active Caseload currently stands at15,079.Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 1,656patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,17,724.
2,527new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,55,179 COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 83.42Cr (83,42,81,170) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.50% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.56%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৭.৪৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৬১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৫,০৭৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫২৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫০% ওইরি
23 APR 2022 9:10AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৭.৪৬ (১,৮৭,৪৬,৭২,৫৩৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৯,৭৯,৭১৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৬১ (২,৬১,৯৫,২৪৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা প্রিকোসন দোজ ৩,১০,৭০১ কাপখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪৬৬৯
অনিশুবা দোজ
১০০১১৪২৮
প্রিকোসন দোজ
৪৬৭৭০৬২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৪৮৪৫
অনিশুবা দোজ
১৭৫৩১০২৩
প্রিকোসন দোজ
৭৩০২৭০৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৬১৯৫২৪৮
অনিশুবা দোজ
২৩৪৪২২২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮০৯৪৪৭৩
অনিশুবা দোজ
৪১১৭৯৭০৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৪৪৬৫৩৮
অনিশুবা দোজ
৪৭৫০০৯৩৩৮
প্রিকোসন দোজ
৬৫৬৭০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮৭৭৯৫৯
অনিশুবা দোজ
১৮৭২৭৪৯২৩
প্রিকোসন দোজ
২৪৫০৩১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৩৪৯২৩
অনিশুবা দোজ
১১৬৬৬২৯১৮
প্রিকোসন দোজ
১৪০৯৯৮৫৩
প্রিকোসন দোজ
২,৬১,৭৭,২৪৮
অপুনবা
১,৮৭,২৬,২৬,৫১৫
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৫,০৭৯দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৬৫৬নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,১৭,৭২৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫২৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৫৫,১৭৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৪২ (৮৩,৪২,৮১,১৭০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি