Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
21 APR 2022 9:50AM by PIB Delhi
187.07 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 13,433
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,231 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,14,479
2,380 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.53%)
Weekly Positivity Rate (0.43%)
83.33 cr Total Tests conducted so far; 4,49,114 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
21 APR 2022 9:50AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৭.০৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৩,৪৩৩ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,২৩১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,১৪,৪৭৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৮০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৩৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪৯,১১৪ তৌখি