Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
31 MAR 2022 9:00AM by PIB Delhi
184.06 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 14,307
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,594 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,89,004
1,225 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.20%)
Weekly Positivity Rate (0.23%)
78.91 cr Total Tests conducted so far; 6,07,987 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
31 MAR 2022 9:00AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৪.০৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,৩০৭ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৫৯৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৮৯,০০৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২২৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৩%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৯১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৫,০৭,৯৮৭ তৌখি