Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
29 MAR 2022 9:27AM by PIB Delhi
183.53 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,378
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
1,705 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,85,534
1,259 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.22%)
Weekly Positivity Rate (0.25%)
78.79 cr Total Tests conducted so far; 5,77,559 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
29 MAR 2022 9:27AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা তিকা দোজ করোর ১৮৩.৫৩ কাপথোকখ্রে‍
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৫,৩৭৮দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৭০৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৮৫,৫৩৪দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৫৯ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৫%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৭৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৫,৭৭,৫৫৯ পাংথোকখি