Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
19 MAR 2022 9:24AM by PIB Delhi
181.04 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 27,802
Active cases stand at 0.06%
Recovery Rate currently at 98.73%
3,383 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,61,926
2,075 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.56%)
Weekly Positivity Rate (0.41%)
78.22 cr Total Tests conducted so far; 3,70,514 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
19 MAR 2022 9:24AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮১.০৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২৭,৮০২ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৬% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৩% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৩৮৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৬১,৯২৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,০৭৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.২২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৭০,৫১৪ তৌখি