Vice President's Secretariat
Vice President arrives in Aizawl, begins tour of Mizoram and Sikkim
Mizoram Chief Minister Zoramthanga calls on Vice President Shri Naidu
VP attends cultural program at Raj Bhawan hosted by Governor of Mizoram, Dr. Hari Babu Kambhampati
09 MAR 2022 5:53PM by PIB Delhi
The Vice President, Shri M. Venkaiah Naidu arrived in Aizawl here today on a four-day tour of Mizoram and Sikkim from March 9.
Shri Naidu was welcomed by the Governor of Mizoram, Dr. Hari Babu Kambhampati, Mizoram Minister for Health & Family Welfare, Dr R. Lalthangliana, Rajya Sabha MP Shri K. Vanlalvena and other dignitaries at the Lengpui Airport.
Later, the Mizoram Chief Minister Zoramthanga called on Shri Naidu at the Raj Bhavan and extended his greetings.
In the evening, Shri Naidu attended a cultural event at Raj Bhawan hosted by the Governor. The Vice President witnessed traditional dances of Mizoram, namely - Sarlamkai, Chheih Lam and Cheraw, among other cultural performances. Shri Naidu conveyed his appreciation for the artists for beautifully showcasing the culture of Mizoram.
The Vice President is scheduled to address the Legislative Assembly of Mizoram on Thursday, 10th March, 2022.

উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
উপ-রাস্ত্রপতি আইজোলদা থুংখ্রে, মিজোরম অমসুং সিক্কিমগী খোঙচৎ হৌখ্রে
মিজোরমগী মুখ্য মন্ত্রী জোরমথাঙ্গানা উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী নাইদুগা উনখ্রে
ভি.পি.না রাজ ভবন্দা মিজোরমগী রাজ্যপাল দাঃ হরি বাবু কমভমপতিনা য়ুম্বু ওইবা কলচরেলগী থৌরমদা শরুক য়াখ্রে
09 MAR 2022 5:53PM by PIB Imphal
উপ-রাস্ত্রপতি, শ্রী এম. ভেঙ্কাইয়া নাইদুনা মার্চ ৯দগী ওইগদবা নুমিৎ মরিনিগী মিজোরম অমসুং সিক্কিম খোঙচৎতা ঙসি আইজোলদা থুংখ্রে।
শ্রী নাইদুবু মিজোরমগী রাজ্যপাল দাঃ হরি বাবু কমভমপতি, মিজোরমগী হেলথ অমসুং ফেমিলী ৱেলফিয়রগী মন্ত্রী দাঃ আর. লালথাঙ্গলিয়ানা, রাজ্য সভাগী এম.পি. শ্রী কে. বানলালবেনা অমসুং অতোপ্পা দিগ্নতরীশিংনা লেঙপুই এয়রপোর্ত্তা তরাম্না ওকখি।
মতুংদা, মিজোরমগী মুখ্য মন্ত্রী জোরমথাঙ্গানা শ্রী নাইদুগা রাজ ভবন্দা উনখি অমসুং মহাক্না হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখি।
নুমিদাংৱাইরমদা, শ্রী নাইদুনা রাজ ভবন্দা রাজ্যপালনা য়ুম্বু ওইবা কলচরেলগী থৌরম অমদা শরুক য়াখি। উপ-রাস্ত্রপতিনা মিজোরমগী নাৎকী জগোই, মিং ওইনা পল্লবদা – সর্লমকাই, ছৈয়া লম অমসুং চেরৌ, অতৈ অতোপ্পা নাৎকী ওইবা থৌরম কয়া উবা ফংখি। শ্রী নাইদুনা আর্তিস্তশিংবু মখোয়গী মিজোরমগী নাৎকী ওইবা নিংথিজনা উৎখিবা খুদোলশিং অদুদা থাগৎপা ফোংদোকখি।
উপ-রাস্ত্রপতিনা ২০২২গী মার্চকী ১০, শগোলশেল নুমিৎতা মিজোরমগী লেজিস্তলেতিব এসেমব্লীদা ৱা ঙাংগনি।