Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 178.55 Cr
More than 24.62 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.65%
5,921New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 63,878
Weekly Positivity Rate is presently at 0.84%
05 MAR 2022 9:53AM by PIB Delhi
With the administration of more than 24.62lakh Doses (24,62,562) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 178.55Cr (1,78,55,66,940) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,06,52,074sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,981
2nd Dose
99,73,554
Precaution Dose
42,29,049
FLWs
1st Dose
1,84,10,265
2nd Dose
1,74,55,444
Precaution Dose
63,53,448
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,52,63,296
2nd Dose
3,01,57,910
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,23,68,002
2nd Dose
44,83,30,464
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,23,64,644
2nd Dose
18,10,79,986
Over 60 years
1st Dose
12,64,84,390
2nd Dose
11,27,69,772
Precaution Dose
99,24,735
Precaution Dose
2,05,07,232
Total
1,78,55,66,940
11,651patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,78,721.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.65%.
5,921new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 63,878. Active cases constitute 0.15% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 9,40,905tests being conducted. India has so far conducted over 77.19 Cr (77,19,14,261) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.84% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.63%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৮.৫৫ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৪.৬২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৬৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৯২১ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৬৩,৮৭৮দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ০.৮৪%দা লৈরি
05 MAR 2022 9:53AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৪.৬২ (২৪,৬২,৫৬২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৮.৫৫ (১,৭৮,৫৫,৬৬,৯৪০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৬,৫২,০৭৪ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৯৮১
২শুবা দোজ
৯৯,৭৩,৫৫৪
প্রিকোসন দোজ
৪২,২৯,০৪৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১০,২৬৫
২শুবা দোজ
১,৭৪,৫৫,৪৪৪
প্রিকোসন দোজ
৬৩,৫৩,৪৪৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৫২,৬৩,২৯৬
২শুবা দোজ
৩,০১,৫৭,৯১০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,২৩,৬৮,০০২
২শুবা দোজ
৪৪,৮৩,৩০,৪৬৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৩,৬৪,৬৪৪
২শুবা দোজ
১৮,১০,৭৯,৯৮৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৪,৮৪,৩৯০
২শুবা দোজ
১১,২৭,৬৯,৭৭২
প্রিকোসন দোজ
৯৯,২৪,৭৩৫
প্রিকোসন দোজ
২,০৫,০৭,২৩২
অপুনবা
১,৭৮,৫৫,৬৬,৯৪০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১১,৬৫১ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৩,৭৮,৭২১ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৬৫% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৯২১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৬৩,৮৭৮ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.১৫% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৯,৪০,৯০৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৭.১৯ (৭৭,১৯,১৪,২৬১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৮৪%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৬৩%দা লৈরি