Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 FEB 2022 9:13AM by PIB Delhi
177.50 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,02,601
Active cases stand at 0.24%
Recovery Rate currently at 98.56%
16,765 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,23,07,686
8,013 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.11%)
Weekly Positivity Rate (1.17%)
76.74 cr Total Tests conducted so far; 7,23,828 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
28 FEB 2022 9:13AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৭৭.৫০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,০২,৬০১ ওইরি
এক্তিব কেস ০.২৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,৭৬৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৩,০৭,৬৮৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,০১৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.১১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.১৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৭৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৭,২৩,৮২৮ তৌখ