Prime Minister's Office
Prime Minister speaks to His Excellency President Volodymyr Zelenskyy of Ukraine
26 FEB 2022 7:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke earlier today with His Excellency President Volodymyr Zelenskyy of Ukraine.
President Zelenskyy briefed the Prime Minister in detail about the ongoing conflict situation in Ukraine. Prime Minister expressed his deep anguish about the loss of life and property due to the ongoing conflict. He reiterated his call for an immediate cessation of violence and a return to dialogue, and expressed India’s willingness to contribute in any way towards peace efforts.
Prime Minister also conveyed India’s deep concern for the safety and security of Indian citizens, including students, present in Ukraine. He sought facilitation by Ukrainian authorities to expeditiously and safely evacuate Indian citizens.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুক্রেনগী হিস এক্সেলেন্সী প্রেসিদেন্ত ভোলোদীমীর জেলেন্সকীদা ৱারী শাখি
26 FEB 2022 7:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়ুক্রেনগী হিস এক্সেলেন্সী প্রেসিদেন্ত ভোলোদীমীর জেলেন্সকীগা ৱারী শাখি।
প্রেসিদেন্ত জেলেন্সকীনা প্রধান মন্ত্রীদা য়ুখ্রেনদা হৌজিক-হৌজিক চত্থরিবা য়ানদবা ফিভম অদুগী মতাংদা খঙহল্লকখি। প্রধান মন্ত্রী প্রধান মন্ত্রীনা হৌজিক-হৌজিক চত্থরিবা য়ানদবা ফিভম অসিনা মরম ওইরগা পুনশিং মাংখিবা অমসুং মাল-চাংদা অমাং-অতা থোক্লিবশিং অদুগী মতাংদা মহাক্না থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখি। মহাক্না হিংশাগী থবকশিং অসিবু অথুবা মতমদা লেপ্ননবা অমসুং ৱারী-ৱাতাই ওইনা শানদুনা শন্দাইননবগী মহাক্কী ৱাফম অদুবু অমুক্কা হন্না হায়খি, অমসুং শান্তিগী মাইকৈদা হোৎনবদা ভারতনা অঙম্বা মতেং পাংনিংবগী ৱাফমদুসু ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহৈরোইশিং য়াওনা য়ুক্রেনদা লৈরিবা ভারত মচাশিংগী অশোই-অঙাম য়াওদবা অমসুং চেকশিন-থৌরাংগী গীদমক্তা ভারতকী ফাওরিবা অৱাবা অদুবুসু খঙহনখি। মহাক্না ভারত মচাশিং অদুবু য়াম্না অথুবা মতমদা খ্বাইদগী হেন্না ফবা মওংদা অমসুং অশোই-অঙাম য়াওহন্দনা লৌথোক্নবগীদমক্তা য়ুক্রেনগী ওথোরিতীশিংনা মতেং পাংননবা হায়খি।