Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
21 FEB 2022 9:09AM by PIB Delhi
175.46 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 2,02,131
Active cases stand at 0.47%
Recovery Rate currently at 98.33%
37,901 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,21,24,284
16,051 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.93%)
Weekly Positivity Rate (2.12%)
76.01 cr Total Tests conducted so far; 8,31,087 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
21 FEB 2022 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৫.৪৬ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২,০২,১৩১ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.৪৭%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৩৩%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৩৭,৯০১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২১,২৪,২৮৪ দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ১৬,০৫১ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৯৩% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (২.১২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৬.০১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৮,৩১,০৮৭ তৌখ্রে