Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 FEB 2022 9:14AM by PIB Delhi
171.79 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 6,97,802
Active cases stand at 1.64%
Recovery Rate currently at 97.17%
1,50,407 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,13,31,158
58,077 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.89%)
Weekly Positivity Rate (5.76%)
74.78 cr Total Tests conducted so far; 14,91,678 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
11 FEB 2022 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭১.৭৯ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৬,৯৭,৮০২দা লৈরি
এক্তিব কেসশিং ১.৬৪%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৭.১৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৫০,৪০৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১৩,৩১,১৫৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫৮,০৭৭ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (৩.৮৯% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৫.৭৬%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৪.৭৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৪,৯১,৬৭৮ তৌখ্রে