Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 165.70 Cr
More than 62 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 94.21%
2,34,281 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 18,84,937
Weekly Positivity Rate is presently at 16.40%
30 JAN 2022 9:26AM by PIB Delhi
With the administration of more than 62 lakh Doses (62,22,682) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 165.70 Cr (1,65,70,60,692) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,81,35,047 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,95,069
2nd Dose
98,59,959
Precaution Dose
32,81,815
FLWs
1st Dose
1,83,95,392
2nd Dose
1,72,18,111
Precaution Dose
37,14,213
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,56,48,949
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,97,99,603
2nd Dose
40,23,58,637
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,00,62,699
2nd Dose
17,05,84,774
Over 60 years
1st Dose
12,47,17,450
2nd Dose
10,63,26,887
Precaution Dose
46,97,134
Precaution Dose
1,16,93,162
Total
1,65,70,60,692
3,52,784 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,87,13,494.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.21%.
2,34,281 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 18,84,937. Active cases constitute 4.59% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,15,993 tests being conducted. India has so far conducted over 72.73 Cr (72,73,90,698) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 16.40% and the Daily Positivity rate also reported to be 14.50%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৫.৭০ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.২১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৪,২৮১ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৮,৮৪,৯৩৭দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৪০%
30 JAN 2022 9:26AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ (৬২,২২,৬৮২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৫.৭০ (১,৬৫,৭০,৬০,৬৯২) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৮১,৩৫,০৪৭ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৫,০৬৯
২শুবা দোজ
৯৮,৫৯,৯৫৯
প্রিকোসন দোজ
৩২,৮১,৮১৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৫,৩৯২
২শুবা দোজ
১,৭২,১৮,১১১
প্রিকোসন দোজ
৩৭,১৪,২১৩
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৫৬,৪৮,৯৪৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৯৭,৯৯,৬০৩
২শুবা দোজ
৪০,২৩,৫৮,৬৩৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,০০,৬২,৬৯৯
২শুবা দোজ
১৭,০৫,৮৪,৭৭৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪৭,১৭,৪৫০
২শুবা দোজ
১০,৬৩,২৬,৮৮৭
প্রিকোসন দোজ
৪৬,৯৭,১৩৪
প্রিকোসন দোজ
১,১৬,৯৩,১৬২
অপুনবা
১,৬৫,৭০,৬০,৬৯২
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৩,৫২,৭৮৪ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৮৭,১৩,৪৯৪ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.২১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৪,২৮১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,৮৪,৯৩৭ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৫৯% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৬,১৫,৯৯৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭২.৭৩ (৭২,৭৩,৯০,৬৯৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৪০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৪.৫০%দা লৈরি