Ministry of Health and Family Welfare
Myths vs. Facts
No data has leaked from Co-WIN portal
The entire Data stored on Co-WIN is safe and secure on this digital platform
21 JAN 2022 8:28PM by PIB Delhi
There have been several media reports claiming that the data stored in Co-WIN portal has been leaked online.
It is clarified that no data has leaked from Co-WIN portal and the entire data of residents is safe and secure on this digital platform.
It is also clarified that while Union Ministry of Health and Family Welfare will enquire into the substance of the news, prima facie the assertion is not correct, as Co-WIN collects neither the address of the person nor the RT-PCR test results for COVID-19 vaccination.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লান্না থাজবা অমসুং অচুম্বশিং
কো-ৱিন পোর্তেলদগী দেতা অমত্তা লীক ওইখিদে
কো-ৱিনদা থম্বা দেতা পুম্নমক মসিগী দিজিতেল প্লেতফোর্ম অসিদা চেকশিন্না অসোই-অঙাম য়াওদনা থম্লি
21 JAN 2022 8:28PM by PIB Imphal
কো-ৱিন পোর্তেলদা থম্বা দেতা লীক ওইখ্রে হায়না ক্লেম তৌরদুনা মীদিয়া রিপোর্ত কয়া অমা লাকখি।
কো-ৱিন পোর্তেলদগী দেতা অমত্তা লীক ওইদে হায়না ময়েক শেংনা ফোংদোকখ্রে অমসুং রেসিদেন্তশিংগী দেতা পুম্নমক মসিগী দিজিতেল প্লেতফোর্ম অসিদা চেকশিন্না অসোই-অঙাম য়াওদনা থম্লি।
কেন্দ্রগী হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না পাউ অদুদা ইরিবা ৱাফম অদু থিজিল্লগনি, পল্লিবা হায়রিবা ৱাফম পুম্নমক অরানবনি, মরমদি কো-ৱিননা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগীদমক্তা কনাগুম্বা মীওই অমত্তগী লৈফম নত্রগা আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্ত রিজল্তশিং খোমগত্তে।