Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
21 JAN 2022 9:07AM by PIB Delhi
160.43 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 20,18,825
Active cases stand at 5.23%
Recovery Rate currently at 93.50%
2,51,777 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,60,58,806
3,47,254 new cases recorded in the last 24 hours
9,692 Total Omicron cases detected so far; an increase of 4.36% since yesterday
Daily positivity rate (17.94%)
Weekly Positivity Rate (16.56%)
71.15 cr Total Tests conducted so far; 19,35,912 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
21 JAN 2022 9:07AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬০.৪৩ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২০,১৮,৮২৫দা লৈরি
এক্তিব কেস ৫.২৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৩.৫০%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৫১,৭৭৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৬০,৫৮,৮০৬দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৪৭,২৫৪ লাক্লি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ৯,৬৯২ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৪.৩৬% হেনগৎখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৭.৯৪% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৬.৫৬%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭১.১৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৯,৩৫,৯১২ তৌখ্রে