Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 153.80 Cr
More than 85 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 96.01%
1,94,720 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 9,55,319
Weekly Positivity Rate is presently at 9.82%
12 JAN 2022 10:07AM by PIB Delhi
With the administration of over 85 lakh Doses (85,26,240) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 153.80 Cr (1,53,80,08,200) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,64,73,522 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,89,399
2nd Dose
97,56,646
Precaution Dose
9,19,729
FLWs
1st Dose
1,83,87,898
2nd Dose
1,70,01,530
Precaution Dose
4,90,048
Age Group 15-18 years
1st Dose
2,82,74,847
Age Group 18-44 years
1st Dose
51,82,89,584
2nd Dose
35,80,10,162
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,66,15,970
2nd Dose
15,78,39,633
Over 60 years
1st Dose
12,25,47,749
2nd Dose
9,90,09,067
Precaution Dose
4,75,938
Precaution Dose
18,85,715
Total
1,53,80,08,200
60,405 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,46,30,536.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.01%.
1,94,720 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 9,55,319. Active cases constitute 2.65% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 17,61,900 tests being conducted. India has so far conducted over 69.52 Cr (69,52,74,380) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 9.82% and the Daily Positivity rate also reported to be 11.05%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫৩.৮০ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.০১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৯৪,৭২০ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৯,৫৫,৩১৯দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৯.৮২%
12 JAN 2022 10:07AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৫ (৮৫,২৬,২৪০)গী মথক্তা কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৩.৮০ (১,৫৩,৮০,০৮,২০০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৪,৭৩,৫২২গী খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৯,৩৯৯
২শুবা দোজ
৯৭,৫৬,৬৪৬
প্রিকোসন দোজ
৯,১৯,৭২৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৭,৮৯৮
২শুবা দোজ
১,৭০,০১,৫৩০
প্রিকোসন দোজ
৪,৯০,০৪৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২,৮২,৭৪,৮৪৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫১,৮২,৮৯,৫৮৪
২শুবা দোজ
৩৫,৮০,১০,১৬২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৬৬,১৫,৯৭০
২শুবা দোজ
১৫,৭৮,৩৯,৬৩৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২৫,৪৭,৭৪৯
২শুবা দোজ
৯,৯০,০৯,০৬৭
প্রিকোসন দোজ
৪,৭৫,৯৩৮
প্রিকোসন দোজ
১৮,৮৫,৭১৫
অপুনবা
১,৫৩,৮০,০৮,২০০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৬০,৪০৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪৬,৩০,৫৩৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.০১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৯৪,৭২০রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৯,৫৫,৩১৯ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ২.৬৫% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৭,৬১,৯০০ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৯.৫২ (৬৯,৫২,৭৪,৩৮০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৯.৮২%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১১.০৫%দা লৈরি