Ministry of Health and Family Welfare
COVID - 19 Vaccination Update - Day 358
More than 2 Cr Vaccine Doses administered among Adolescents between 15-18 age group
Schedule for 'precaution' dose of Covid-19 released today
India’s cumulative vaccination coverage achieves 151.47 crore
More than 79 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
08 JAN 2022 8:37PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, more than 2 Cr (2,27,33,154) COVID-19 Vaccine Doses administered among adolescents for first dose between 15-18 age group. India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 151.47 Crore (1,51,47,41,090) today. More than 79 lakh (79,68,523) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
In a tweet, Union Health Minister Dr. Mansukh Mandaviya praised the enthusiasm among Adolescents for Vaccination and congratulated them on this achievement.
The Schedule for ‘Precaution’ Dose will be published today and Online appointment facility will also start by today evening.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10388843
2nd Dose
9740548
FLWs
1st Dose
18387142
2nd Dose
16967613
Age Group 15-18 years
1st Dose
22733154
Age Group 18-44 years
1st Dose
513506670
2nd Dose
350964108
Age Group 45-59 years
1st Dose
196030548
2nd Dose
155846155
Over 60 years
1st Dose
122225469
2nd Dose
97950840
Cumulative 1st dose administered
883271826
Cumulative 2nd dose administered
631469264
Total
1514741090
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 8th January, 2022 (358th Day)
HCWs
1st Dose
65
2nd Dose
3551
FLWs
1st Dose
115
2nd Dose
13454
Age Group 15-18 years
1st Dose
2322426
Age Group 18-44 years
1st Dose
1741439
2nd Dose
2465956
Age Group 45-59 years
1st Dose
208082
2nd Dose
721372
Over 60 years
1st Dose
111445
2nd Dose
380618
1st Dose Administered in Total
4383572
2nd Dose Administered in Total
3584951
Total
7968523
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৫৮শুবা নুমিৎ
চহি কাংলুপ ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহাশিংদা ভেক্সিন দোজ কোতি ২ হেন্না কাপথোকখ্রে
কোবিদ-১৯গী ‘প্রিকোসন’ দোজগী শেদুল ঙসি থোকখ্রে
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৫১.৪৭ ফংবা ঙমখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
08 JAN 2022 8:37PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক ওইনা মায় পাকপা অমদা, চহি কাংলুপ ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহাশিংদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কোতি ২ (২,২৭,৩৩,১৫৪) হেন্না কাপথোকখ্রে। ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৫১.৪৭ (১,৫১,৪৭,৪১,০৯০) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৯ (৭৯,৬৮,৫২৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
ত্বীত অমদা, কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী দাঃ মনসুখ মন্দাবিয়ানা নহাশিংবু ভেক্সিনেসনগী থৱায় য়াওবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং হায়রিবা মায় পাকপা অসিদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
‘প্রিকোসন’ দোজগী শেদুল ঙসি ফোংলগনি অমসুং ওনলাইন এপোইন্তমেন্তগী খুদোংচাবসু ঙসি নুমিদাংৱাইরমদগী ফংবা হৌরগনি।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৮৮৪৩
অনিশুবা দোজ
৯৭৪০৫৪৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৭১৪২
অনিশুবা দোজ
১৬৯৬৭৬১৩
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২৭৩৩১৫৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫১৩৫০৬৬৭০
অনিশুবা দোজ
৩৫০৯৬৪১০৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৬০৩০৫৪৮
অনিশুবা দোজ
১৫৫৮৪৬১৫৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২২২২৫৪৬৯
অনিশুবা দোজ
৯৭৯৫০৮৪০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৮৩২৭১৮২৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৩১৪৬৯২৬৪
অপুনবা
১৫১৪৭৪১০৯০
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২২গী জানুৱারী ৮ (৩৫৮শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬৫
অনিশুবা দোজ
৩৫৫১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১১৫
অনিশুবা দোজ
১৩৪৫৪
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩২২৪২৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৪১৪৩৯
অনিশুবা দোজ
২৪৬৫৯৫৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০৮০৮২
অনিশুবা দোজ
৭২১৩৭২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১১৪৪৫
অনিশুবা দোজ
৩৮০৬১৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৩৮৩৫৭২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৫৮৪৯৫১
অপুনবা
৭৯৬৮৫২৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷