Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 355
More than 1 Cr Vaccine Doses administered among Adolescents between 15-18 age group
India’s cumulative vaccination coverage crosses 148.58 crore
More than 82 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
05 JAN 2022 8:21PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, more than 1 Cr (1,24,02,515) COVID-19 Vaccine Doses administered among adolescents between 15-18 age group that too on the 3rd day of vaccination drive for adolescents. India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 148.58 Crore (1,48,58,19,491) today. More than 82 lakh (82,26,211) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
In a tweet, Union Health Minister Dr. Mansukh Mandaviya praised the enthusiasm among Adolescents for Vaccination and congratulated them on this achievement. He also appealed to all eligible adolescents to get vaccinated at the earliest.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10388540
2nd Dose
9728000
FLWs
1st Dose
18386552
2nd Dose
16931563
Age Group 15-18 years
1st Dose
12402515
Age Group 18-44 years
1st Dose
507172509
2nd Dose
343132537
Age Group 45-59 years
1st Dose
195388238
2nd Dose
153619681
Over 60 years
1st Dose
121885604
2nd Dose
96783752
Cumulative 1st dose administered
865623958
Cumulative 2nd dose administered
620195533
Total
1485819491
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 5th January, 2021 (355th Day)
HCWs
1st Dose
107
2nd Dose
3515
FLWs
1st Dose
112
2nd Dose
6442
Age Group 15-18 years
1st Dose
3744635
Age Group 18-44 years
1st Dose
1801076
2nd Dose
1755601
Age Group 45-59 years
1st Dose
131693
2nd Dose
470344
Over 60 years
1st Dose
67687
2nd Dose
244999
1st Dose Administered in Total
5745310
2nd Dose Administered in Total
2480901
Total
8226211
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৫৫শুবা নুমিৎ
চহি কাংলুপ ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহাশিংদা ভেক্সিন দোজ কোতি ১ হেন্না কাপথোকখ্রে
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪৮.৫৮লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮২ হেন্না কাপথোকখ্রে
05 JAN 2022 8:21PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক ওইনা মায় পাকপা অমদা, নহাশিংগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী ৩শুবা নুমিৎতসু চহি কাংলুপ ১৫-১৮গী মরক্তা লৈবা নহাশিংদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন দোজ কোতি ১ (১,২৪,০২,৫১৫) হেন্না কাপথোকখ্রে। ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪৮.৫৮ (১,৪৮,৫৮,১৯,৪৯১) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৮২ (৮২,২৬,২১১) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
ত্বীত অমদা, কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী দাঃ মনসুখ মন্দাবিয়ানা নহাশিংবু ভেক্সিনেসনগী থৱায় য়াওবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং হায়রিবা মায় পাকপা অসিদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ইলিজিবল ওইরবা নহাশিংবু অথুবা মতমদা ভেক্সিন কাপথোক্নবসু কন্না হায়খি।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৮৫৪০
অনিশুবা দোজ
৯৭২৮০০০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৬৫৫২
অনিশুবা দোজ
১৬৯৩১৫৬৩
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৪০২৫১৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫০৭১৭২৫০৯
অনিশুবা দোজ
৩৪৩১৩২৫৩৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৫৩৮৮২৩৮
অনিশুবা দোজ
১৫৩৬১৯৬৮১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২১৮৮৫৬০৪
অনিশুবা দোজ
৯৬৭৮৩৭৫২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৬৫৬২৩৯৫৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬২০১৯৫৫৩৩
অপুনবা
১৪৮৫৮১৯৪৯১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২২গী জানুৱারী ৫ (৩৫৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৭
অনিশুবা দোজ
৩৫১৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১১২
অনিশুবা দোজ
৬৪৪২
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৭৪৪৬৩৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮০১০৭৬
অনিশুবা দোজ
১৭৫৫৬০১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩১৬৯৩
অনিশুবা দোজ
৪৭০৩৪৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬৭৬৮৭
অনিশুবা দোজ
২৪৪৯৯৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৭৪৫৩১০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৪৮০৯০১
অপুনবা
৮২২৬২১১
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷