Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds145.16Cr
More than 58 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.32%
22,775 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Case load currently stands at 1,04,781
Weekly Positivity Rate is presently at 1.10%
01 JAN 2022 10:07AM by PIB Delhi
With the administration of 58,11,487vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded145.16 Cr (1,45,16,24,150) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,55,02,407sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,87,911
2nd Dose
97,14,208
FLWs
1st Dose
1,83,85,748
2nd Dose
1,69,00,338
Age Group 18-44 years
1st Dose
49,99,80,567
2nd Dose
33,37,90,836
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,46,34,482
2nd Dose
15,09,65,213
Over 60 years
1st Dose
12,14,69,025
2nd Dose
9,53,95,822
Total
1,45,16,24,150
8,949 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at3,42,75,312.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.32%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for last 187days now.
22,775 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseloadis presently at1,04,781. Active cases constitute 0.30% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,10,855tests being conducted. India has so far conducted over67.89 Cr (67,89,89,110) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.10%and the Daily Positivity rate alsoreported to be2.05%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪৫.১৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৫৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৩২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২২,৭৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,০৪,৭৮১দা লৈরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক ১.১০%দা লৈরি
01 JAN 2022 10:07AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৫৮,১১,৪৮৭ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪৫.১৬ (১,৪৫,১৬,২৪,১৫০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৫৫,০২,৪০৭গী খুত্থাংদা কাপ্পা ঙমখিবনি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৭,৯১১
২শুবা দোজ
৯৭,১৪,২০৮
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৫,৭৪৮
২শুবা দোজ
১,৬৯,০০,৩৩৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৯,৯৯,৮০,৫৬৭
২শুবা দোজ
৩৩,৩৭,৯০,৮৩৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৪৬,৩৪,৪৮২
২শুবা দোজ
১৫,০৯,৬৫,২১৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,১৪,৬৯,০২৫
২শুবা দোজ
৯,৫৩,৯৫,৮২২
অপুনবা মশিং
১,৪৫,১৬,২৪,১৫০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৮,৯৪৯ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ,৪২,৭৫,৩১২ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৩২%দা লৈরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৮৭নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২২,৭৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,০৪,৭৮১দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৩০% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,১০,৮৫৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৭.৮৯ (৬৭,৮৯,৮৯,১১০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.১০%দা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ২.০৫%দা লৈরি